Mbyllet grykëderdhja e djathtë: ADA PRAPË GADISHULL

Ada (1)Prej dje Buna prapë nuk rrjedh degës së djathtë, që do të thotë se ishulli Ada është bërë prapë gadishull.

Për herë të parë nga krijimi i këtij ishulli në vitin 1882, diçka e tillë ndodhi nga mesi i muajit të kaluar.

Mbas kësaj nisi hapja sporadike me eskavator, por ky rast tregon se këto aksione duhet të jenë konstante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…