MD: KACEMA TI JEPET NË MENAXHIM KOMUNËS OSE PESHKATARËVE

Kacema, KacemeNga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare kanë lajmëruar që “po punojnë që marinën Kacema  ta japin në menaxhim vetëqeverisjes lokale ose peshkatarëve”.

Mbas vjedhjeve të shpeshta të motorëve dhe pajisjeve të anijes peshkatarët vendosen që vet ta paguajnë rojtarin, ndërsa prej të Mirave detare kanë kërkuar që të vendoset video mbikëqyrja. Nga ky institucion janë përgjigjur që këtë kërkesë ia kanë dërguar Agjencisë për mbrojtjen e të dhënave personale, e cila jep leje për vendosjen e kamerave.

Peshkatarët po ashtu pohojnë që “Kacemja duhet pastruar prej rërës, sepse është mbledhur aq shumë sa që anijet gati janë në të thatë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…