MD: UJI I DETIT NË ULQIN I CILËSISË MË TË LARTË

Det, More, UjiHulumtimet e fundit të cilësisë së ujit të detit, të cilin për nevojat e Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare e bëri Instituti për shëndet publik nga Podgorica, ka treguar që ai në Ulqin është me cilësi më të lartë.

Siç thuhet në kumtesën e të Mirave detare, mostrat janë marrë nga të nëntë plazhet (tetë në Plazhin e madh dhe Plazhi i vogël).

Gjatë sezonit NP për menaxhimin e të mirave detare kryen analizën e cilësisë së ujit të detit në Bregdetin malazez çdo pesëmbëdhjetë ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…