MD: UJI NË ULQIN I SHKËLQYER PËR LARJE

Plazhi i madh, Velika plaza, Rana, DetiAnalizat e fundit të ujit të detit, në plazhet e rivierës së Ulqinit kanë treguar që në ajo është me cilësi të lart për larje, është lajmëruar nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare.

Të dhëna e Instituti për biologjinë e detit nga Kotorri kanë treguar që në të nëntë plazhet (8 në Plazhin e madh dhe Plazhi i vogël) cilësia e ujit ishte K1, apo e klasës më të lartë.

Të Mirat detare kryen gjatë verës kontrollin e cilësisë së ujit të detit çdo 15 ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…