Me 10 janar: GARA E TRETË NDËRKOMBËTARE

Shoqata sportive-rekreative “Belvi” dhe OJQ “Ulqin sport”, nën kujdesin e Komunës së Ulqinit, Federatës së atletikës të Malit të Zi dhe OT Ulqin do të organizojnë Garën e 3 ndërkombëtare “Ulqin 2014” më 10 janar të vitit 2014 me fillim në ora 15 para ndërtesës së Komunës së Ulqinit.

Gara mbahet në konkurrencën e femrave dhe meshkujve dhe atë në disiplinat:

  1. Pionierët e rinj (2001-2002)
  2. Pionierët         (1999-2000)
  3. Juniorët e rinj (1997-1998)
  4. Juniorët          (1995-1996)
  5. Senioret         (1994 dhe më të vjetër)
  6. Seniorët

Në garë janë kyçur dhe klubet e Ulqinit nga sportet tjera dhe në të njëjtën kategori moshe.

Për fituesit janë siguruar kupat, diplomat dhe medaljet, ndërsa për mysafirët tjerë program i rastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…