Më 18 shtator: SHPALLET TENDERI PËR AKVA-PARK

Akva parkTë enjten e ardhshme, më 18 shtator, komuna e Ulqinit do të shpall tenderin për dhënien me qira të tokës në Plazhin e madh për ndërtimin e akva-parkut, është thënë për Portalin Ul-info në administratën lokale.

Toka jepet me qira për periudhën kohore prej 30 vitesh, me çmim fillestar prej 1,1 euro për metër katror.

Pritet që vlera e investimit të jetë rreth pesë milion euro, që do të thotë që akva-parku në Ulqin do të jetë më i madhi në regjion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…