Me aksionin efikas të zjarrfikësve: LOKALIZOHET ZJARRI NË RANË

IMG-b7b9ed5f272d95703b0480fd7df55bff-VPunonjësit e Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit të premten, rreth orës 14:30, kanë lokalizuar zjarrin i cili shpërtheu në përdhesen e një objekti privat në Plazh të vogël.

Zjarri rrezikoi të përhapet në objektet përreth, por 11 zjarrfikës me tre makina zjarrfikësisht kanë arritur ta parandalojnë.

Përndryshe, për shkak të komunikacionit të rënduar në qendër të qytetit, ishte e vështirësuar lëvizja e makinave të zjarrëfikësve në vendngjarje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…