Me donacionin e “Trojeve Tona”: KARATEISTËT E RINJ PAJISEN ME REKVIZITE SPORTIVE

Kumtesë për media e Shërbimi për informim të Fondit humanitar shqiptaro-amerikan ‘’Trojet tona’’

 Fondi Humanitar Shqiptaro-Amerikan “Trojet Tona” gjatë javës që lëmë ka financuar blerjen e rekuzitave të domosdoshme për fëmijë të Klubit të karatesë ‘’Ulqini – Ana e Malit’’. Në këtë mënyrë 85 fëmijë të moshave të ndryshme janë pajisur me veshjen sportive kimona por edhe rekuizita tjera të domosdoshme për shkollën e karatesë.

Vlera e përgjithshme e këtij finacimi është 5000€.

Klubi i karatesë ‘’Ulqini – Ana e Malit’’ me mirënjohje falenderon fondacionin tonë.
‘’Faleminderit “Trojet tona”!!!
85 anëtarët e rinj të klubit të karatesë “Ulqini – Ana e Malit” u pajisën me kimono duke u falenderuar Fondit humanitar shqiptaro-amerikan “Trojet tona”’’, kështu është tekst falenderimi i Klubit ‘’Ulqini – Ana e Malit’’ në adresë të fondacionit tonë.

Duhet shtuar se në fillim të muajit  dhjetor të vitit 2021 Fondi Humanitar Shqiptaro-Amerikan “Trojet Tona” inicoi hapjen e Klubit të karates ‘’Ulqini’’ për Anën e Malit.  Përveç inicimit Fondi investoi në ndërtimin dhe kompletimin e objektit për stërvitje investim i cili ka kushtuar $15,000. Poashtu, Fondi Humanitar Shqiptaro-Amerikan “Trojet Tona”  falenderon Safet Tahirin, Lemo Gogën dhe Bernard Skardën  për pagesën e qirasë që kap shifrën $2,250 në vit.

Fondi Humanitar Shqiptaro-Amerikan “Trojet Tona” ka ndihmuar por edhe në të ardhmën do të ndihmojë aktivitetet sportive sidomos kur janë në pyetjet aktivizimi masiv i fëmijëve në sporte të ndryshme.

Nju Jork me, 14.04.2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Në rrugën përball Gjimnazit: PUNIMET E LËNA PËRGJYSËM SHQETËSOJNË BANORËT E ZONËS

Dr. Abdiq: KËTË FUNDJAVË SIMPOZIUMI I ORTOPEDËVE DHE TRAUMATOLOGËVE NË ULQIN
Dr. Abdiq: KËTË FUNDJAVË SIMPOZIUMI I ORTOPEDËVE DHE TRAUMATOLOGËVE NË ULQIN

Simpoziumi i ortopedëve dhe traumatologëve do të mbahet prej më 27 deri më 29 maj, në hotelin Riva në Ulqin. Simpoziumi do të grumbullojë mbi 50 ortopedë specialistë dhe specializantë, nga Mali i Zi, rajoni

CEDIS: TË PREMTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 27 maj, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: në periudhën prej orës 08 deri në 14: një pjesë e vendbanimit

“Vijesti”: BEQOVIQËT RESPEKTOJNË MARRËVESHJEN, DO TË INVESTOJNË MBI 13 MILION NË HOTELIN “MEDITERAN”
“Vijesti”: BEQOVIQËT RESPEKTOJNË MARRËVESHJEN, DO TË INVESTOJNË MBI 13 MILION NË HOTELIN “MEDITERAN”

Kompania “Beqoviq management group”, blerësja e hotelit “Mediteran” në Ulqin, për momentin po e respekton në tërësi marrëveshjen të cilën në tetorin e vitit të kaluar e ka nënshkruar me Qeverinë dhe Rivierën

E.Ukoviq: INTERVISTË ME DREJTOREN E SH.F. “MARSHALL TITO”, MEDINA ÇOBAJ
E.Ukoviq: INTERVISTË ME DREJTOREN E SH.F. “MARSHALL TITO”, MEDINA ÇOBAJ

1.Para disa muajsh jeni emëruar si drejtoreshë e shkollës sonë. Çfarë ju ka motivuar që të panoni këtë post? Motivimi i veçantë vjen nga forca ime e që është optimizmi dhe qëndrimi im pozitiv që kam. Nga

Nimanbegu: As inxhinieri politike, as mos parime
Nimanbegu: As inxhinieri politike, as mos parime

Demantojmë pretendimet e zyrtarëve të UDSH-së dhe DPS-it se marrëveshja mes Forcës dhe koalicionit për Fillim të Ri është inxhinieri politike dhe se ata ndihen të mashtruar. Ne i hedhim poshtë plotësisht