Me ftesë të MPJ të Shqipërisë: ABAZOVIQ NË TIRANË

Dritan Abazoviq, Abazovic Anëtari i Këshillit për punë ndërkombëtare dhe integrime evropiane në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq do të qëndrojë sot në Tiranë, me ftesë të Ministrisë të punëve të jashtme të Shqipërisë.

Në Drejtorinë e rajonit dhe vendeve fqinje të MPJ të Shqipërisë Abazoviq do të bisedojë për integrimet euroatlantike të këtyre dy shteteve dhe pozitën e Shqiptarëve në Mal të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…