Me iniciativë të Nimanbegut: GRUPI PUNUES PËR “KOHËN JAVORE”

Koha javoreKolegjiumi i Kryetarit të Kuvendit të Malit te Zi, me iniciativën e Kryetarit të Klubit te deputetëve të partive shqipëtare (FORCA, AA) HGI dhe LPCG, Genci Nimanbegu, në lidhje me fatin e “Kohës javore” dhe statusit të saj të ardhëshëm, ka diskutuar per situatën aktuale të kësaj reviste në gjuhen shqipe.

Shtohet që është marr vendimi për formimin e grupit punues e cila do ti ofroj Kuvendit zgjidhjen e statusit të ardhëshëm të “Kohës javore.

“Te gjithë përfaqësuesit e klubeve të deputetëve kanë përkrahur qëndrimin që Kuvendi i Malit te Zi , si themelues të marr pëgjegjësinë për të gjetur zgjidhje për një të ardhme të qëndrueshme të kësaj reviste. Është marr vendimi për formimin e grupit punues e cila do ti ofroj Kuvendit zgjidhjen e statusit të ardhëshëm të “Kohës javore. Koordinatorë i këtij Grupi do të jetë deputeti Genci Nimanbegu,ndërsa anëtarë para pozitës do të jetë deputeti Predrag Sekuliq , kurse para opozitës Dritan Abazoviq”, përfundohet në kumtesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…