Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros, transmeton Barinfo.

Vitet e fundit kjo zonë nuk kishte furrë buke, sepse numri i banorëve nuk mjaftonte për një biznes fitimprurës.

Me ndihmën e donatorëve Shoqata “Kraja” e realizoi këtë projekt dhe përveç prodhimit të bukës, projekti mundësoi punësimin e dy personave.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…