Me ndihmën e TIKËS: RESTAURIMI I QENDRËS DITORE PËR FËMIJË

555827_174200662734942_1674902321_nGjatë muajve të kaluar në Qendrën Ditore për fëmijët dhe të rinjtë me pengesa dhe vështirësi në zhvillim “Sirena” Ulqin, në mbështetjen e Agjencisë turke për bashkëpunim ndërkombëtar TIKA janë investuar mjete në shumë prej 34 000 euro  në rindërtimin, restaurimin dhe rinovimin e hapësirave ekzistuese, përshtatjes për nevojat e përditshme të fëmijëve në atë institucion, duke përfshirë pajimin e hapësirës për personelin mjekësor, hapësirës për qëndrimin e fëmijëve dhe prindërve, hapësirës për aktivitetet fizike e tjerë.

Kemi kënaqësinë, që mund t’u lajmërojmë që Qendra “Sirena” në Ulqin sot është një prej më të pajisurave të llojit të vet në Mal të Zi dhe se i plotëson të gjitha kushtet për nevojat e fëmijëve të cilët qëndrojnë në këtë institucion.

Më 11. 11. 2013 në orën 13.00 në hapësirat e Qendrës do të mbahet ceremonia e hapjes së qendrës, njoftojnë nga Komuna e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar

Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE
Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE

U lutemi që në kontejnerët për mbeturina shetpiake të mos hidhni materiale ndezëse apo material të ndezur. Në këtë rast patëm problem një eksplozion mbrenda kamionit për transportin e mbeturinave ku hiri

Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA
Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA

Fundjavën që shkoi OJQ Horizonti i Ri realizoi edhe një sesion trajnues me të rinjtë nga Malësia dhe Ulqini. Mysafir ligjërues në këtë aktivitet ishte gazetari Ismet Kallaba, i cili për vijuesit e programit

Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË
Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË

Studentët e vitit të pestë dhe profesorët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) të Universitetit Politeknik të Tiranës, qëndruan këtë fundjavë në Ulqin. Arsyeja e vizitës ishte detyra e tyre

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 30 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Në periudhën prej orës 8 deri në 15,00 – Pistulli,