Me përkrahjen e TIKES: HAPET OBJEKTI I RIKONSTRUKTUAR I QENDRËS DITOR

Otvaranje Centra, Qendra per femijeNë Ulqin të hënën është hapur objekti i rikonstruktuar i Qendrës ditore për fëmijë me nevoja të veçanta, në të cilën Agjencia e Republikës së Turqisë për bashkëpunim ndërkombëtarë (TIKA) ka investuar 34 mijë euro.

Këtë akt e kryen ministri i punës dhe kujdesit social Predrag Boshkoviq, kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu, drejtori i TIKES në Mal të Zi Mustafa Jagjigji dhe drejtori i Qendrës Bilal Alaj.

Alaj tha që shpreson që në të ardhmen do të sigurohen mjetet që në Qendër të punohet dhoma për stimulimin e shqisave, në mënyrë që ky institucion të ketë mundësi plotësisht ta kryej misionin e vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave.

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me