Me propozim të Nimanbegut: NË REND TË DITËS MALËSIA

Këshilli ligjdhënës  i Kuvendit të Malit të Zi do të shqyrtoj të hënën Propozim vendimin për ndryshimin e Ligjit për organizim territorial të Malit të Zi me të cilin parashihet dhënia e statusit të komunës Malësisë, me qendër në Tuz. Këtë propozim në procedurën e parlamentit e ka dorëzuar deputeti i Forcës së re demokratike FORCA Genci Nimanbegu.

Sipas marrëveshjes së mëhershme të partive nacionale shqiptare me PDS-në, referendumi konsultativ për kthimin e statusit të komunës duhet të organizohet në Malësi deri në fund të shtatorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…