Me PUP dhe Plan strategjik: NUK KA NDËRTIM NË VALDANOS

Valdanos 4Përfaqësuesit e Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit dhe përpunuesit e Planit hapësinor urbanistik (PHU) Ulqin janë pajtuar me vërejtjet e komunës së Ulqinit që në zonën e Valdanosit nuk duhet të parashikohet asnjëfarë ndërtimi.

Sipas versionit të mëparshëm, në hapësirën e Mendres ishte i vizatuar ndërtimi i 900 shtretërve në akomodimin hotelerik.

Me draftin e Planit hapësinor të komunës së Ulqinit, parashikohet që në Valdanos të jetë qendër turistike për shëtitje, argëtim, rekreacion dhe vëzhgim të natyrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci