Me rastin e ndërtimit në plazhin Doce: INSPEKTORËT DO TË VIJNË NË VENDNGJARJE

Doce Krruc 1Inspektorët e mbrojtjes së hapësirës do të vizitojnë plazhin Doce në Krruç dhe do të përpilojnë procesverbalin për ndërtimin e objektit në këtë hapësirë, mëson Portali Ul-info.

Ky objekt, siç deklarohet jozyrtarisht, ndodhet në pronë private, si dhe që është në zonën e të mirave detare.

Gjiri Doce ndodhet në mes Valdanosit dhe plazhit Rakita dhe është një nga më të bukurit në rivierën e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…