Me rastin e pavarësisë së Kosovës: TË MËRKURËN NË ULQIN KONCERT FESTIV

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi me rastin e 15 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, organizon koncert festiv.

Në këtë koncert do të përformojnë ”Ansambli i Këngëve dhe Valleve”, nga qyteti i Prizrenit.

Mbrëmja festive do të mbahet me 18 shkurt 2023, në orën 18:00, në Qendrën e Kulturës, Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”