Me rastin e vdekjes të akademikut Bahri Becit: Grupi i intelektualëve shqiptarë nga Ulqini shpreh ngushllime familjes

E nderuara

Familja Ulqinake – Shkodrane BECI

Akademia e Shkencave e Shqipërisë

 

Pranoni ngushëllimet tona më të sinqerta me rastin e humbjes së anëtarit Tuaj të familjes.

Njerëzit vdesin vetëm kur të dashurit e tyre pushojnë t’i kujtojnë ata, kurse Bahri Beci do jetojë përgjithmonë përmes veprave të veta. Ai ishte një person i jashtëzakonshëm që do të mbetet gjithnjë në kujtesat tona.

Ulqini ashtu sikurse Shkodra, Tirana por edhe Akademia e Shkencave e Shqipërisë do ta kujtojnë me respekt dhe krenari.

Hajro Ulqinaku

Gazmend Çitaku

Sami Flamuri

Gani Karamanaga

Mustafa Canka

Maksut Haxhibrahimi

Nexhat Kapidani

Petrit Llunji

Mentor Llunji

Marijan Shkreli

Asllan Bisha

Jaho Kollari

Muhamet Kollari

Indrit Çitaku

Korab Kraja

Anton Lulgjuraj

Shefqet Luca

Sejdo Ismaili

Qani Osmani

Munib Abazi

Ali Gjeçbritaj

Arsllan Hajdinaga

Xhelal Hoxha

Fadil Kroma

Ruzhdi Hasanaga

Ismet Karamanaga

Sadik  Pelinku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë