Me urdhër të inspekcionit: U NDËRPRE PANAIRI I PRODHIMEVE ARTISTIKE NË RANË!

Me urdhër të Inspekcionit të tregut të hënën u ndërpre Panairi i prodhimeve artistike, i cili filloj nga 14 qershori në Ranë. Në vendimin që u dorëzua organizatorit të manifestimit, udhëheqësit të OJQ “Globus art” Ramiz Hajdari, shkruan që panairi kishte karakter shitës.

Hajdari është i hidhëruar me sjelljen e organeve shtetërore duke theksuar që në kohë i ka marr të gjitha lejet e nevojshme. “Në këtë mënyrë dërgohet një mesazh shumë i keq nga ky qytet në fillim të sezonit turistik”, tha ai për portalin UL-info.

Hajdari shtoj që asnjëherë dhe askund nuk ndodhi që një panair të ndërpritet, sidomos jo ai në të cilën ekspozojnë njerëzit nga shtetet e tjera. “Këtu kishim njerëz nga Sllovakia dhe Bullgaria. Mos ndoshta ato duhet të udhëtojnë mijëra kilometra, të kenë shpenzime aq të mëdha, e asgjë mos të shesin nga prodhimet e tyre artistike dhe të artizanatit”, tha ai.

Hajdari theksoj që me këtë rast jo vetëm që do të lajmëroj të gjithë mediet, por edhe do të inicioj procedurën gjyqësore kundër komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur