Me vendim të FMZF: FEDERALI NË LIGËN E DYTË!

FederalKëshilli për çështje urgjente i Federatës malazeze të futbollit (FMZF) solli vendimin që vendin e boshatisur në Ligën e dytë ta plotësoi Federali.

Klubi i futbollit nga Ulqini këtë sezon ishte fitues i garës në Regjionin jugor të futbollit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…