Mediet: NË VIJIM NDRYSHIMET NË PDS-në e ULQINIT

Tarzan Milosevic, Tarzan MillosheviqNdryshimet kadrovike në krye të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin janë të mundshme dhe me siguri do të ndodhinë në konventën zgjedhore komunale, shkruajnë mediet e Podgoricës.

Sipas informatave jozyrtare të kësaj gazetë, mbas pushimeve verore, me ngjarjet në PDS-në e Ulqinit do të merret dhe Kryesia e partisë.

Këtë informatë përfaqësuesve të grupimit të anëtarëve të pakënaqur të kësaj parti ia ka deklaruar, siç transmetojnë “Dan” dhe “Dnevne novine”, drejtori politik i PDS-së Tarzan Millosheviq në takimin i cili, me iniciativë të tij, është mbajtur para disa ditëve në Petrovac.

Siç thuhet, Millosheviq për problemet në këshillin e Ulqinit bisedoi me Muhamed Spuzhen, i cili pak kohë më parë me 60 anëtarë tjerë të pakënaqur ka paralajmëruar që do të nis iniciativën për shkarkimin e kryetarit të këshillit komunal Loro Nrekiq, për shkak të drejtimit të keq të negociatave paszgjedhore rreth formimit të pushtetit në Ulqin.

“Millosheviq i ka sugjeruar grupit të anëtarëve të pakënaqur të cilët i ka udhëhequr Spuzha të durojnë disa muaj dhe të presin që, nëpërmjet procedurës të cilën e cakton Statuti i PDS-së, të krijohen kushtet për zgjedhjen e udhëheqësisë së re. ka thënë edhe që qendra e PDS-së nuk do të mbrojë askënd për të cilin vërtetohet që ka keqpërdor pozitën brenda partisë dhe ka shkaktuar pakënaqësi të anëtarëve”, lajmëroi burimi i “Dan-it”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022