Meka: MBËRRITEN HAXHITË NGA ULQINI

UmraGrupi i 30 haxhive nga Ulqini kanë mbërritur në Mekë dhe tashmë e përfunduan umren, mëson Portali Ul-info.

Gjendja shëndetësore e të gjithë haxhive është e kënaqshme, ndërsa udhëheqësit e tyre shpresojnë që kështu do të mbes deri në fund të haxhit.

Sot, përndryshe, ka filluar muaji i shenjtë islamik zul-hixhxhe (dhu-l-hixhxhe)  i vitit 1435 sipas kalendarit islamik, në të cilin dhjetë ditët e para janë të bekuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…