Meleqe Muratoviq: APELI I FUNDIT PËR NDIHMË

Meleqe Muratoviq nga Ulqinit dërgoi, siç theksoi, apelin e fundit për ndihmë të gjithë njerëzve vullnetmirë.

Ajo tha se djali i saj 19 vjeçar është në gjendje shumë të keqe. „Ai duhet të operojë veshkët, por ne nuk kemi para për një intervenim të tillë. Prandaj i drejtohem të gjithëve që mund të na ndihmojnë“, tha Muratoviq.

Xhiro-llogaritë për ndihmën e djalit janë hapur tek Banka e parë.

535-0100200108412-68 dhe 0930500005049

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…