Memorandum: BASHKËPUNIM I GJYKATËS DHE MOGUL-it

Në hapësirat e Gjykatës themelore në Ulqin sot është nënshkruar Memorandumi për bashkëpunim në mes të këtij institucioni dhe MOGUL-it. “Në këtë mënyrë shënojmë fillimin e bashkëpunimit të përbashkët në projektin “Zëshëm kundër korrupsionit”, të cilin e financon Ambasada e SHBA-së në Podgoricë”, u shpreh drejtori ekzekutiv i MOGUL-it Xhemal Peroviq.Mogul2Ai, si dhe presidentja e Gjykatës Lirije Buzuku, kanë theksuar që kjo është në interes të përgjithshëm dhe që do të kontribuojë në punën më transparente të këtij institucion, si dhe forcimin e rolit të shoqërisë civile në luftën kundër korrupsionit.

Buzuku shtoi që Gjykata themelore në Ulqin vite me radhë ka bashkëpunim të mirë dhe me SOS telefonin për gra dhe fëmijë viktima të dhunës, si dhe me Horizontin e ri.

Peroviq tha që dokumenti i ngjashëm është ofruar për nënshkrim dhe Prokurorisë themelore shtetërore, por ka munduar vullneti që të bëhet një gjë e tillë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të marten, më 27 dhe 28 qershor, në periudhën, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet e mëposhtme: të hënën,

Të hënën vazhdimi i mbledhjes të KK: NË REND TË DITËS EDHE ZGJEDHJA E NËNKRYETARËVE
Të hënën vazhdimi i mbledhjes të KK: NË REND TË DITËS EDHE ZGJEDHJA E NËNKRYETARËVE

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Ardian Mavriq caktoi për të hënën, datë 27.06.2022., me fillim nga ora 11:00, vazhdimin e mbledhjes së Dytë të seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,