Mëngjes pune i PSD-së me gazetar: FUSHATA ME SLOGANIN “MUNDEMI MË MIRË”

mundemi më mirëKëshilli komunal i Partisë socialdemokrate në Ulqin ka organizuar sot mëngjes pune me gazetarët në të cilin drejtuesit e saj kanë folur për zgjedhjet e ardhshme, fushatën e kësaj parti dhe situatën në komunë.

Kryetari i KK të PSD-së Selim Resulbegu ka thënë që kjo parti do të bëj fushatë pozitive me sloganin “Mundemi më mirë”. “Të premtosh, të mbash fjalën dhe ta kryesh punën, ky është motoja i socialdemokratëve të Ulqinit”, tha ai.

Resulbegu ka shtuar që PSD ka dhënë kontribut të plotë punës më të mirë të pushtetit ekzekutiv dhe legjislativ në komunë të Ulqinit duke shprehur bindjen që pushteti i ardhshëm do të jetë më i mirë dhe më funksional se ky në largim.

Funksionari i PSD-së Skender Elezaga ka thënë që kjo parti veçanërisht do të insistoj në prurjen e planit strategjik të komunës. Mund të themi që do të punojmë, për shembull, për refundimin nga buxheti i komunës të një pjese shpenzimeve fëmijëve që udhëtojnë me transport publik deri në shkollë, si dhe që do të hapet të paktën një institucion i arsimit të lartë“, theksoi ai.SDPNë këtë tubim foli dhe shefi i marrëdhënieve me media në PSD Mirko Staniq i cili shprehi pritshmërinë që përqindja e rritjes së kësaj parti në këto zgjedhje lokale do të vërtetohet me 26 janar në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit
Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit

Me këtë emër, në kuadër të Biznis Klubit “Ana e Malit”( BKA-së) në vitin 2013 u themelua ky ansambël me qëllim ruajtjen dhe kultivimin e vlerave kulturore dhe artistike të zonës së Anës së Malit. Kryetari

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 10 shkurt, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: një pjesë

Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË
Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË

“Në Ulqin ndihemi si në shtëpinë tonë. Falënderoj të gjithë ata që hapën shtëpitë dhe zemrat e tyre për mërgimtarët nga Kosova në vitin 1999”, tha Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu.

Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE
Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE

Zinxhir i njohur i dyqaneve ushqimore “Lidl” është i interesuar për hapjen e një objekti në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Me këtë rast, drejtuesit e asaj kompanie kanë biseduar me kryetarin e Komunës së

Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë
Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë

Me date 2 shkurt 2023 është bërë betonimi i pllakës së Qendrës së Komunitetit Krythë. Ky projekt është një investim që po mbulohet në tërësi nga diaspora e ketijë komuniteti. Objekti ka një sipërfaqe mbi