Mesazhi i MOGUL-it pushtetit: BËNI PUNEN E VET DHE LIROJENI RRUGËN PËR NË ADË

Monitorin grupi Ulqin (MOGUL) të premten edhe njëherë ftoj qytetarët që të shtunën, në ora 11, të mblidhen në performancë, para portës për pagesë në Adë. “Ja kemi dëshmuar të gjithëve që Ndërmarrja hotelerike turistike “Riviera e Ulqinit” në mënyrë të paligjshme ka vendosur portën në hyrje në rrugën publike për në Adë dhe që jashtë ligjit paguan hyrjen në ishullin tonë të bukur”, thuhet në kumtesën për opinion të MOGUL-it.

Theksohet që kjo organizatë joqeveritare më me ndikim në këtë komunë ka arritur të sensibilizoj opinionin në Ulqin dhe në vend me këtë rast të pazakontë i cili zgjat disa vite. “Për këtë arsye edhe njëherë i ftojmë organet kompetente që urgjentisht të fillojnë të bëjnë punën e tyre: ti mundësojnë lëvizje të lirë qytetarëve dhe turistëve deri tek bregu i detit! Në të kundërt, do të jemi të detyruar që kundër tyre të çojmë padi penale dhe në këtë mënyrë ti mbrojmë të drejtat tona kushtetuese dhe ligjore”, theksojnë nga MOGUL-i dhe përfundojnë që me këtë rast do të njoftohet dhe Delegacioni i BE-së në Mal të Zi dhe misionet e huaja diplomatike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur