Mesazhi nga UDSH: ME NE FITOJNË TË GJITHË

Qytetarë të nderuar,

Dëshiroj që në emër të Unionit demokratik të Shqiptarëve dhe në emrin tim personal t’Ju falënderoj për përkrahjen Tuaj gjatë aktiviteteve tona parazgjedhore.

Gjithashtu, në emër të UDSH-së dhe timin personal Ju kërkojmë ndjesë për ndonjë shqetësim eventual të cilin Ju kemi shkaktuar pa dashje gjatë fushatës tonë parazgjedhore.

Ju ftojmë të gjithëve që votën Tuaj ta çmoni dhe ta jepni atje ku zemra Juaj dëshiron.
Pranoni respektin dhe konsideratën tonë të thellë për Ju.

Mëshira dhe bekimi i Zotit qoftë mbi kombin dhe vendin tonë.
Mëshira dhe bekimi i Zotit qoftë mbi Ju dhe familjet Tuaja.

Faleminderit nga zemra,
Mehmed Zenka,
Kryetar i UDSH-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…