Mijëra mysafirë në Ulqin: KA NISUR VALA, TURMË E MADHE NË SUKUBINË

Në rivierën e Ulqinit tashmë ka mbërritur vala e parë e madhe e mysafirëve, ndërsa kulmi pritet sot për shkak se në pikën kufitare Sukubinë-Muriqan në hyrje të Malit të Zi ka turma të mëdha.

Vizitë e mrekullueshëm është në hotelet në Plazhin e madhë ku qëndrojnë mbi dy mijë mysafirë.

Tradicionalisht shumica e të rinjve argëtohen në May fest në hotelin “Otrant” i cili ka nisur dje.

Shumë turistë ka edhe në Ranë dhe në qytetin e vjetër, ndërsa Ada e Bunës është bërë hit rajonal për festat e 1 majit.

E gjithë kjo është një paralajmërim i sezonit të ardhshëm jashtëzakonisht të mirë turistik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…