Millosheviq: DO T’I ZGJIDHIM MOSMARRËVESHJET ME PARTITË SHQIPTARE

Tarzan Milosevic, Tarzan MillosheviqDrejtori politik i Partisë demokratike të socialistëve Tarzan Millosheviq ka deklaruar se në periudhën e ardhshme do të zgjidhen mungesat eventuale të marrëveshjes me partitë nacionale shqiptare.

Ai duke komentuar për “Pobjeda” deklaratën e nënkryetarit të Forcës Genci Nimanbegu se realizimi i marrëveshjes së koalicionit me PDS-në nuk është në nivel të kënaqshëm dhe se duhet të rishqyrtohet, tha se ky problem do të zgjidhet në bisedën e drejtpërdrejt me përfaqësuesit e partive shqiptare.

Millosheviq shtoi se PDS-ja nuk dëshiron që me partnerët e vet të koalicionit të bisedojë nëpërmjet mediesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci