Millosheviq: PËR ULQIN DO TË VENDOS KRYESIA E PDS-së

Tarzan Milosevic, Tarzan MillosheviqDrejtori politik i Partisë demokratike të socialistëve Tarzan Millosheviq ka thënë që qendra e kësaj parti nuk ka marr asnjë lloj iniciative për ndryshime në Ulqin ku një pjesë e anëtarëve të Këshillit komunal të pakënaqur me drejtimin e partisë i dërguan letër liderit të PDS-së Millo Gjukanoviq.

“Ne çmojmë dhe vlerësojmë mendimet personale të anëtarëve tanë. Kur ta fitojë iniciativën e paralajmëruar, kryesia e partisë tonë do të marr vendim ndaj saj në bazë të akteve të veta. Por gjithsesi duke analizuar qëndrimet e mëparshme të Këshillit ekzekutiv dhe komunal në Ulqin për këtë çështje”, tha Millosheviq për “Vijesti”.

Një pjesë e anëtarëve të PDS-së në Ulqin ka akuzuar udhëheqësinë lokale të kësaj parti që ka privatizuar partinë dhe funksionet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…