Ministri për problemet në turizëm: MBETURINAT, MBETURINAT, MBETURINAT!

Pavle RadulovicMinistri i Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit Pavlle Radulloviq tha se shteti po përparon mirë në fushën e turizmit.

„Pikë e dobët serioze e Malit të Zi është infrastruktura rrugore dhe para së gjithash ajo komunale, pra mbeturinat, mbeturinat, mbeturinat, ujërat e zeza, mbeturinat e ngurta komunale“, theksoi ai.

Shtoi se „nëse nuk e zgjidhim me sukses në periudhë shumë të shkurtë këtë problem mendoj se i tërë mundi të cilin e investuam do të ketë rëndësi më të vogël se sa do të mund ta kishte“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…