Ministria: DORËZOHEN 811 KËRKESA PËR LEGALIZIM TË OBJEKTEVE

Legalizacija, LegalizimiDitët e fundit në mënyrë të konsiderueshme u rrit numri i kërkesave të cilat dorëzohen për legalizimin e objekteve të ndërtuara ilegalisht, njoftohet nga Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit.

Kështu, për shembull, në Ulqin numri i kërkesave të dorëzuara është 811, ndërsa afati që kërkesat t’i dorëzohen organeve kompetente të Komunës është 15 korriku.

Në Ulqin zyrtarisht ka 5 mijë objekte ilegale, ndërsa numri real është të paktën 40 për qind më i lartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…