Ministria e arsimit: FILLIMI I VITIT SHKOLLOR TË HËNËN

Viti shkollor fillon të hënën, me 2 shtator të vitit 2013, ndërsa përfundon të premten, me 13 qershor të vitit 2014, është lajmëruar nga Ministri e arsimit.

Siç theksohet, pushimi dimëror fillon të premten me 3 janar të vitit 2014, ndërsa përfundon të dielën me 26 janar të vitit 2014.

Viti shkollor për nxënësit e klasave përfundimtare mbaron të martën me 20 maj të vitit 2014, shtojnë nga Ministria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…