Ministria e Bujqësisë: TË MARTËN NË ULQIN PREZANTIMI I AGROBUXHETIT

Bujqesi, PoljoprivredaPërfaqësuesit e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural të martën, me 11 shkurt, do t’ia  prezantojnë Agrobuxhetin e vitit 2020 prodhuesve bujqësor dhe të gjithë të interesuarve në Ulqin. njoftohet nga ky resor në Qeverinë e Malit të Zi.

Siç theksohet, për prodhuesit nga komuna e Ulqinit prezantimi do të mbahet në ndërtesën e Komunës, me fillim në ora 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…