Ministria e ekonomisë: PËRKRAHJE ZHVILLIMIT TË KLASTERËVE NË ULQIN

ulcinj2Ministria e ekonomisë ka ftuar të gjithë sipërmarrësit e interesuar që deri më 28 nëntor të lajmërohen për pjesëmarrje në programin e zhvillimit të klasterëve në komunën e Ulqinit.

Programi është i dedikuar sipërmarrësve, ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme që punojnë të paktën një vit dhe merren me prodhim dhe përpunim bujqësor, përpunimin e drurit, si dhe me veprimtari tjera prodhuese.

Shtohet që pjesëmarrësit e interesuar duhet të vërtetojnë që në vitin e fundit nuk kishin humbje, që rregullisht paguajnë taksat dhe kontributet dhe kanë kontrata të bashkëpunimit me të paktën tre ndërmarrje në klaster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…