Ministria e Mbrojtjes: LIGJËRIM NXËNËSVE TË SHKOLLËS SË MESME NË ULQIN PËR PROFESIONIN E USHTARIT

vojska crne gorePërfaqësuesit e Ministrisë së Mbrojtjes dhe të Ushtrisë së Malit të Zi filluan sot të vizitojnë shkollat e mesme në Mal të Zi me qëllim afrimin e profesionit të ushtarit për popullatën e re e cila është në fazën e përzgjedhjes së profesionit të ardhshëm.

Theksi i veçantë do të jetë në mundësinë e shkollimit në akademitë ushtarake jashtë vendit. Do të flitet edhe për Kampin Veror Ushtarak, në të cilin mund të lajmërohen pikërisht nxënësit e klasave përfundimtare.

Siç thuhet, është planifikuar edhe vizita e shkollës së mesme në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…