Ministria e pakicave: LAJMËRIM

studentet_prov_830814Lajmërojmë të gjithë kandidatët të cilët konkurruan për tu regjistruar në vitin e  I-rë të studimeve nëpër Universitetet e Republikës së Shqipërisë për vitin akademik 2013/14  dhe nuk arritën të regjistrohen në afatin e parë të regjistrimit, që të kontaktojnë Ministrinë për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave të Qeverisë së Malit të Zi në mënyre që të konkurrojnë për rialokimin e kuotave, për afatin e dytë të regjistrimit.

Kandidatët mund të paraqiten me datën 8 deri me datën 11 tetor prej orës 10,00 deri në orën 14,00 në numrat  e telefonit 020 482 324,  020 482 325, thuhet në lajmërimin e Shërbimit  informativ të Ministrisë së pakicave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…