Ministria e Punës: DITËT E PUSHIMIT E SHTUNË, E DIEL DHE E HËNE

Me rastin e festës shtetërore Dita shtetërore e Malit të Zi, ditë pushimi do të jenë me 13, 14 dhe 15 korrik të vitit 2013.

Meqë dita e dytë e festës i bie e diel, ditë pushime si pjesë e festës do të konsiderohet e hëna – 15 korrik, lajmëruan nga Qeveria.

Organet shtetërore, organet e vetëqeverisjes lokale, institucionet publike, ndërmarrjet publike dhe subjektet tjera të cilët kryejnë veprimtari me interes publik janë të detyruar që në ditët e festave të sigurojnë kryerjen e punëve me ndërprerjen e të cilëve mund të pësoj dëme shteti apo qytetarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…