Ministria e Turizmit: FILLOJMË E KONTROLLET E JASHTËZAKONSHME TË AKOMODIMIT

InspekcijaMinistria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit në ditët e ardhshme do të iniciojë kontrollet e jashtëzakonshme të të gjithë objekteve të akomodimit kolektiv për të cilët do të dyshohet se punojnë në mënyrë të parregullt, u arrit përfundimi në mbledhjen e Komisionit për Parandalimin e Ekonomisë Informale.

Siç theksohet, parandalimi i formave të ndryshme të ekonomisë informale në turizëm, kur flasim për akomodimin kolektiv dhe privat, punën e agjencive, si dhe ofrimin e shërbimeve të tjera në këtë sektor do të jetë prioritet i vazhdueshëm i Ministrisë pavarësisht nga sezoni turistik.

“Në bazë të të dhënave dhe analizave të grumbulluara në periudhën e parasezonit do të iniciohen edhe aktivitetet e tjera edukative, informative, por edhe represive në bashkëpunim me organet tjera kompetente, gjersa përpjekjet për krijimin e kushteve të barabarta në treg do të vazhdojnë të jenë pjesë përbërëse e politikës së turizmit”, thonë nga Ministria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit