Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave.

Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar në atë departament, do të ndalohet përdorimi i plastikës dhe qeseve për një përdorim.

“Do të ketë edhe risi të tjera dhe besojmë se do të ndikojmë edhe në ngritjen e vetëdijes ekologjike tek qytetarët tanë”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…