Ministria për pakica: TË BRENGOSUR PËR HEQJEN E FLAMURIT SHQIPTAR

KKSHMe rastin e sulmit në hapësirat e Këshillit kombëtar të Shqiptarëve në Ulqin, Ministria për të drejtat e njeriut dhe pakicave ka vlerësuar se shkulja e flamurit shqiptar dhe prishja e mbajtësit të tij është arsye për brengosje, sidomos për arsye se ky incident tashmë ndodhi vitin e kaluar.

Siç theksohet, sjellje e papërshtatshme e individëve nuk duhet të prish harmoninë multietnike dhe multikonfesionale.

Ministria ftoi institucionet kompetente që, në pajtim me kompetencat e tyre, të gjejnë bërësit e këtij incidenti dhe t’i procedojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…