Ministria: UDHËZUES I VOGËL PËR EKONOMITË FSHATARE EDHE NË SHQIP

UdhëzuesKëto ditë nga botimi doli „Udhëzues i vogël për ekonomitë fshatare – ofrimi i shërbimeve të akomodimit dhe ushqimit për turistë“.

Siç thuhet, synimi i udhëzuesit është që pronarëve të ekonomive fshatare ti ofrojë mundësinë që të merren me turizëm dhe hoteleri në mënyrë të suksesshme, profitabile, të qëndrueshme dhe të ligjshme.

Botues i këtij udhëzues në gjuhën shqipe është Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…