Mirënjohje: “VEPRIMTARIVE KOMUNALE” I NDAHET CERTIFIKATA E EKSELENCËS

Veprimtari komunale, Komunalne djelatnostiKompania “Wall” i ndau SH.P.K. “Veprimtaritë Komunale” Ulqin notën e bonitetit A+ për vitin 2019.

Me këtë çertifikatë u vërtetua se “Veprimtaritë Komunale” janë në grupin e ndërmarrjeve me notën më të mirë të bonitetit në Mal të Zi.

“Subjekti ekonomik i plotëson të gjitha kriteret për vitin 2019 dhe bënë pjesë në majën e ekselencës së bonitetit”, vlerësojnë nga “Wall-i”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…