Misioni: OSCE DO TË MONITOROJË ZGJEDHJET NË ULQIN

Zgjedhjet, Izbori, Kutija e votimit, Glasacka kutijaOrganizata për sigurinë dhe bashkëpunimin europian (OSCE) ka njoftuar se ka formuar misionin vëzhgues i cili do të përcjellë zgjedhjet të cilat me 16 tetor do të mbahen në Ulqin.

Siç theksohet, vëzhguesit e këtij institucion do të përcjellin tërë procesin zgjedhor. „Kjo do të thotë se në fokusin tonë do të jetë përcjellja e regjistrimit të votuesve, fushata politike dhe harmonizimi i legjislacionit zgjedhor“, njoftohet nga OSCE.

Misioni i kësaj organizate do të jetë edhe në Tivar, Budve dhe Cetinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…