Monstat: ÇMIMI I BANESËS NË ULQIN 770 EURO

Ulcinj, Ulqin, PanoramaTë dhënat e Entit për statistikë MONSTAT tregojnë që çmimi i metrit katrorë të banesës vitin e kaluar në Ulqin ishte 770 euro.

Çmimi i metrit katror të banesës në Budva ishte 1995, në Podgoricë 1.128, në Tivar 850 euro, ndërsa në Nikshiq 672 euro.

Sipas fjalëve të drejtuesve të disa agjencive për patundshmëri në Ulqin, shitja e banesave vitin e kaluar ishte më e mirë se vitet e kaluara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…