Monstat: GROPA E KORRIKUT – NËNTË PËR QIND

1397-Mala-Plaza-UlcinjNë krahasim me vitin e kaluar, në korrik të këtij viti në Ulqin janë shënuar nëntë për qind më pak netë qëndrimi të turistëve, lajmërohet nga Enti shtetëror për statistikë

Të dhënat e Monstatit tregojnë që në muajin e shtatë në rivierën e Ulqinit kanë pushuar 37 295 mysafirë të cilët shënuan rreth 268 mijë netë qëndrimi, që do të thotë se mysafirët në Ulqin mesatarisht kanë qëndruar shtatë ditë.

Është interesante që në këtë muaj, në nivelin e Malit të Zi, janë regjistruar 11 156 turistë nga Kosova, të cilët realizuan gati 70 mijë netë qëndrimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…