Monstat: NË GUSHT MBI GJYSMË MILIONI FJETJE

Panorama Jadran. Mala plazaSipas të dhënave të Entit shtetëror për statistikë – Monstat, në gusht në rivierën e Ulqinit kanë pushuar 55 571 turistë, të cilët realizuan 523 365 fjetje.

Kjo do të thotë që mysafirët, prej të cilëve gati 90 për qind ishin të huaj, mesatarisht kanë pushuar nëntë ditë.

Në krahasim me vitin e kaluar turistët në këtë komunë kanë realizuar 3,5 për qind më shumë fjetje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…