Monstat: NË ULQIN RRITET NUMRI POPULLSISË

Carshia Ulqin, Carsija Ulcinj, Kaldrma, KalldramiUlqini është njëra nga pesë komunat në të cilën vitin e kaluar është shënuar rritja e numrit të popullsisë, tregojnë rezultatet e Entit shtetëror për statistikë – Monstat.

Lëvizje pozitive të banorëve kanë edhe komunat e Podgoricës, Budvës, Tivarit dhe Tivatit.

Kështu, për shembull, në fund të vitit të kaluar në territorin e komunës zyrtarisht ishin 86 banor më shumë se në vitin 2013, që do të thotë se tani në Ulqin jetojnë pak më shumë se 20 mijë banorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…