Monstat: PAGA MESATARE NË ULQIN NË KORRIK 425 EURO

EuroSipas të dhënave të Entit Shtetëror për Statistikë – Monstat, paga mesatare pa tatime dhe kontribute (neto) në Mal të Zi ishte 508, ndërsa në Ulqin 425 euro.

Paga më të larta se mesatarja në nivel shtetëror janë, për shembull, në Tivar ku paga mesatare është 518 euro, në Podgoricë 533, gjersa në Budve 524 euro.

Gjatë korrikut, siç thonë nga Monstati, në territorin e komunës së Ulqinit ishin të punësuar 5.446 persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…