Monstat: PAGA MESATARE NË ULQIN NË MARS ISHTE 428 EURO

EuroPaga mesatare neto në mars në Ulqin ishte 428 euro, tregojnë të dhënat e Entit Shtetëror për Statistikë – Monstat.

Kjo është për një të pestën më pak se në nivel shtetit, sepse paga mesatare në të njëjtin muaj në nivel të Malit të Zi ishte 524 euro.

Po ashtu, thuhet se në territorin e komunës së Ulqinit në mars ishin zyrtarisht të punësuar 4.640 persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…